BORN TO DIVE

NOVA POTAPLJAŠKA OPREMA

SUBGEAR_LOGO_2012

SCUBA PRO se je prvič pojavil v šestdesetih letih, ko je na tržišče lansiral mnogo inovacij za potapljanje, ki jih uporabljamo še danes. Leta 1965 se je pojavila prva verzija legendarnih plavuti Jet fin, na katere po 40-ih letih še vedno prisegajo predvsem tehnični in vojaški potapljači širom po svetu in sodijo med najbolj prodajane potapljaške produkte nasploh. Švicarski UWATEC je leta 1987 proizvedel Aladin PRO, prvi podvodni računalnik, ki je kmalu postal standard v industriji, dandanes pa po pridružitvi SCUBAPRO-ju ostaja vodilni inovator v industriji.

Več o izdelkih SCUBA PRO na strani proizvajalca: www.scubapro.com

SUBGEAR_LOGO_2012

V letu 2007 je Johnson group, lastnik Scubapro/Uwateca kupil renomirano nemško blagovno znamko opreme za potapljanje Seemann. Od junija 2008 so tako vsi izdelki Seemann naprodaj v prodajni mreži Scubapro/Uwatec.

V letu 2009 se je ime blagovne znamke preimenovalo v SubGear. SubGear potapljaška oprema je namenjena podvodnim avanturam in ponuja dobro kvaliteto po ugodnih cenah.

Stremijo k inovativnosti, hkrati pa ostajajo zvesti vrednotam ekološke ozaveščenosti, udobja in trajnosti, prav tako pa konstantno posodabljajo varnostne standarde svojih produktov glede na mednarodna merila. Potapljaška oprema SubGear je namenjena vsem stopnjam potapljačev v vseh pogojih, hkrati pa vključuje tudi izdelke, združljive z drugimi vodnimi športi.

Več o izdelkih SUB GEAR na strani proizvajalca: www.subgear.com

PODOBNO:
Prodaja rabljene potapljaške opreme