BORN TO DIVE

Potapljanje z obogatenim zrakom (Nitrox)

Potopi in tečaji < Nadaljevalni tečaji < Tečaji specialnosti < Potapljanje z obogatenim zrakom (Nitrox)

Ste kdaj sanjali o daljših ne-dekompresijskih mejah, daljšem času za slikanje ali raziskovanje razbitin? Ste kdaj med potopi želeli večjo varnost pred potencialno nevarnostjo dekompresijske bolezni?

Nitrox je odgovor. Glede na manjši delež dušika v plinski mešanici, ki jo vdihujete, bo imelo vaše telo manj dela in desaturacijski čas se bo zmanjšal. Na tečaju POTAPLJANJE Z OBOGATENIM ZRAKOM (NITROX) se boste naučili vsega potrebnega za planiranje potopov z Nitrox-om in varne uporabe Nitrox-a. Pomembno je, da se naučite pred vsakim Nitrox potopom analizirati plinsko mešanico v vaši jeklenki. »Brezplačen Nitrox« je slogan v mnogih resortih. To pomeni, da vam ne bo treba plačati polnjenja jeklenk z Nitrox-om, pred potopom pa bodo v vseh potapljaških centrih zahtevali na vpogled veljavno Nitrox izkaznico.  Tečaj vsebuje opcijski potop, tako da je to idealna »zimska specialnost« pred začetkom vaših potapljaških počitnic. Takoj po tečaju greste lahko na potapljanje in uživate v prednostih potopov z Nitrox-om.

SSI tečaj specialnosti: Potapljanje z obogatenim zrakom (Nitrox)

Vsebina tečaja: 
:: Uvod v Nitrox
:: Nitrox – vaše telo in podvodni svet
:: Vaš Total Diving sistem in Nitrox
:: Planiranje vaših Nitrox potopov

 

< Prejšnja specialnost Naslednja specialnost >
Globinsko potapljanje  Iskanje in odkrivanje

However, if you are seeking a paper manual which has to perform your particular field, then you need to start looking for one that is based good writing colleges on the curriculum of your school or college.