BORN TO DIVE

Keep Calm & Go Diving

OBJAVLJENO: Nekategorizirano

Potapljanje v bazenu – Kranj, 29.11.2013

V petek 29.11. 2013 organiziramo srečanje članov Potapljaškega kluba Zaka SUB Bled, ki bo potekalo na bazenu v Kranju od 20:00-22:00 ure.

Namen srečanja je, da obnovimo nekaj vaj, poglobimo potapljaško znanje in kakšno rečemo. Počasi se približuje zima, ko se večina ljudi nerada potaplja. Ravno zato je dobro, da ohranjamo potapljaško kondicijo na drugačen način, to je v topli vodi notranjega bazena, in se začnemo pripravljati na naslednjo spomladansko/poletno sezono.

V kolikor želite, lahko s seboj pripeljete znance, prijatelje in/ali sorodnike, ki jih morda zanima potapljanje, ampak niso prepričani, ali je ta šport za njih ali ne. Po želji bodo lahko samo gledali, postavili kakšno vprašanje ali že poskusili narediti kakšen podvodni vdih in izdih s potapljaško opremo.

Kar se tiče cene, je v bistvu simbolična. Z bazena nam sicer še niso sporočili točne cene, ampak glede na njihov cenik le-ta znaša 6€, vseeno pa se nam bo mogoče uspelo dogovoriti  za še nižjo (sporočimo naknadno). Za lokacijo in navodila za pot glejte zemljevid!

Da bi bilo čimbolj pestro, vas vabimo, da se udeležite v čim večjem številu. Zaradi organizacije in priprave opreme vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite po e-mailu info@divingbled.com ali pokličite Mirkota na tel. št. 040 422 407.